Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Doze igienice de gustare Tescoma Dino, 3 buc., 3 buc., violet Doze igienice de gustare Tescoma Dino, 3 buc., 3 buc., violet
 Prin noua colecție cu dinozauri DINO, Tescoma scoate pe piață o gamă unică de caserole pentru copii. Caserolele DINO sunt sănătoase și, datorită materialului plastic de înaltă calitate, nu influențează în niciun fel calitatea mâncărurilor păstrate.   Setul de 3 caserole se livrează în variante coloristice de verde, albastru și violet, conține o caserolă mare pentru gustarea de la școală și 2 caserole mici pentru prăjitură, legume, fructe tăiate etc. Cele două caserole mici se pot introduce în cea mare, economisind spațiu în ghiozdan după ce s-au golit.
4,5 19
48

Doze igienice de gustare Tescoma Dino, 3 buc., 3 buc., violet

Doze igienice de gustare Tescoma Dino, 3 buc., 3 buc., violet

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePrin noua colecție cu dinozauri DINO, Tescoma scoate pe piață o gamă unică de caserole pentru copii. Caserolele DINO sunt sănătoase și, datorită materialului plastic de înaltă calitate, nu influențează în niciun fel calitatea mâncărurilor păstrate.
 
Setul de 3 caserole se livrează în variante coloristice de verde, albastru și violet, conține o caserolă mare pentru gustarea de la școală și 2 caserole mici pentru prăjitură, legume, fructe tăiate etc. Cele două caserole mici se pot introduce în cea mare, economisind spațiu în ghiozdan după ce s-au golit.

Parametri şi specificaţii

Culoare: mov
Cuptor cu microunde: Da
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
Număr de piese într-un set: 3 buc.

Codul de catalog:

 107506
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (19 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide