Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cană Bufniță roșie, în ambalaj cadou, 300 ml Cană Bufniță roșie, în ambalaj cadou, 300 ml
 Dacă încă nu vă plac bufniţele, această cană cu siguranţă vă va face să vă îndrăgostiţi de ele. Bufnița veselă vă va ține de companie nu doar la micul dejun. Ambalajul original este ideal pentru ca produsul să fie și un cadou ideal.   Cana se poate spăla în maşina de spălat vase, dare recomandăm să se spele manual, pentru a se păstra culorile perfecte. Produsul este fabricat din aşa-zisul porţelan osos, care se remarcă prin uşurinţă, rezistenţă, suprafaţă netedă.   Înveseliţi-vă bucătăria cu aceste bufniţe simpatice. Bufniţa - simbol al înţelepciunii - în combinaţia coloristică negru-roşu, va încânta orice suflet glumeţ. Articolele din această colecţie veselă de textile şi porţelanuri pentru bucătărie pot fi şi cadouri simpatice. Întreaga colecţie Bufniţe este AICI.
4,5 24
18

Cană Bufniță roșie, în ambalaj cadou, 300 ml

Cană Bufniță roșie, în ambalaj cadou, 300 ml

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDacă încă nu vă plac bufniţele, această cană cu siguranţă vă va face să vă îndrăgostiţi de ele. Bufnița veselă vă va ține de companie nu doar la micul dejun. Ambalajul original este ideal pentru ca produsul să fie și un cadou ideal.
 
Cana se poate spăla în maşina de spălat vase, dare recomandăm să se spele manual, pentru a se păstra culorile perfecte. Produsul este fabricat din aşa-zisul porţelan osos, care se remarcă prin uşurinţă, rezistenţă, suprafaţă netedă.
 
Înveseliţi-vă bucătăria cu aceste bufniţe simpatice. Bufniţa - simbol al înţelepciunii - în combinaţia coloristică negru-roşu, va încânta orice suflet glumeţ. Articolele din această colecţie veselă de textile şi porţelanuri pentru bucătărie pot fi şi cadouri simpatice. Întreaga colecţie Bufniţe este AICI.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Cuptor cu microunde: Da
Maşina de spălat: Da
Material: porțelan
Volum: 300 ml

Codul de catalog:

 109336
Distribuie

Review-uri

4,5 (24 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide