Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cană Vitility VIT-80210270, cu muștiuc lung Cană Vitility VIT-80210270, cu muștiuc lung
 Acest pahar, cu muștiuc mai lung de 8 mm și gradație, este conceput pentru cafea, ceai și băuturi nealcoolice. Este potrivit pentru băutul din poziția șezut și culcat. Cantitatea de lichid poate fi reglată prin închiderea parțială sau totală cu degetul a orificiu lui din capac.
5,0 1
49

Cană Vitility VIT-80210270, cu muștiuc lung

Reducere
Cană Vitility VIT-80210270, cu muștiuc lung Cană Vitility VIT-80210270, cu muștiuc lung Cană Vitility VIT-80210270, cu muștiuc lung

Cană Vitility VIT-80210270, cu muștiuc lung

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest pahar, cu muștiuc mai lung de 8 mm și gradație, este conceput pentru cafea, ceai și băuturi nealcoolice. Este potrivit pentru băutul din poziția șezut și culcat. Cantitatea de lichid poate fi reglată prin închiderea parțială sau totală cu degetul a orificiu lui din capac.

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
Volum: 200 ml

Codul de catalog:

 358758
Distribuie
vitility

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide