Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cântar digital de bucătărie Tescoma ACCURA 500 g Cântar digital de bucătărie Tescoma ACCURA 500 g
 Cântar modern de bucătărie pentru cântărirea cu precizie a cantităților mici de alimente de până la 500 g. Cântarul de bucătărie ACCURA cântărește cu o precizie de 0,1 g. Este potrivit pentru cântărirea precisă a unor cantități mici de alimente, condimente și mai ales pentru prepararea meselor pentru diabetici.   Displayul LCD are cifre mari lizibile chiar și de la distanță. Cântarul digital ACCURA are funcție Tara și permite cântărirea treptată a mai multor alimente pe o suprafață sau într-un vas adecvat. Suprafața de cântărire este din sticlă rezistentă, fiind ușor de întreținut.   Caracteristici: se livrează cu baterii cântărește în grame sau uncii se oprește automat, economisește energie display LCD mare curățare: suprafața de cântărire se șterge cu o lavetă umedă și se usucă garanție prelungită de 3 ani  
5,0 1
125

Cântar digital de bucătărie Tescoma ACCURA 500 g

Cântar digital de bucătărie Tescoma ACCURA 500 g

1 review-uri
124,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 124,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: joi 01. 06. 2023
Cumpărând obţineţi 28 Norocei

DescriereCântar modern de bucătărie pentru cântărirea cu precizie a cantităților mici de alimente de până la 500 g. Cântarul de bucătărie ACCURA cântărește cu o precizie de 0,1 g. Este potrivit pentru cântărirea precisă a unor cantități mici de alimente, condimente și mai ales pentru prepararea meselor pentru diabetici.
 
Displayul LCD are cifre mari lizibile chiar și de la distanță. Cântarul digital ACCURA are funcție Tara și permite cântărirea treptată a mai multor alimente pe o suprafață sau într-un vas adecvat. Suprafața de cântărire este din sticlă rezistentă, fiind ușor de întreținut.
 
Caracteristici:
  • se livrează cu baterii
  • cântărește în grame sau uncii
  • se oprește automat, economisește energie
  • display LCD mare
  • curățare: suprafața de cântărire se șterge cu o lavetă umedă și se usucă
  • garanție prelungită de 3 ani
 

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 16 cm
Culoare: alb
Greutate: 0,25 kg
Înălţime: 2,5 cm
Lăţime: 11 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: plastic + sticlă
Sarcina: 0,5 kg

Codul de catalog:

 119372
Distribuie
tescoma

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide