Menu
Cârlig din fontă Sharks Hibou Cârlig din fontă Sharks Hibou
 Cuierul colorat din fontă Hibou este un cuier metalic original, în formă de bufniţă. Poate fi un ajutor util pentru agăţarea hainelor, cheilor sau a altor mărunţişuri. Acest cuier mic poate fi o decoraţiune metalică în locuinţă sau la cabană. Se poate folosi foarte bine şi în bucătărie, la agăţarea şervetelor sau mănuşilor de bucătărie.   Cuierul se poate fixa pe perete cu două cuie sau cu două şuruburi (nu sunt incluse în pachet). Cuierul sub formă de două bufniţe este un accesoriu de casă frumos. O decoraţiune metalică practică, vopsită astfel încât să fie atractivă şi artistică.
4,5 1
30

Cârlig din fontă Sharks Hibou

Cârlig din fontă Sharks Hibou

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCuierul colorat din fontă Hibou este un cuier metalic original, în formă de bufniţă. Poate fi un ajutor util pentru agăţarea hainelor, cheilor sau a altor mărunţişuri. Acest cuier mic poate fi o decoraţiune metalică în locuinţă sau la cabană. Se poate folosi foarte bine şi în bucătărie, la agăţarea şervetelor sau mănuşilor de bucătărie.
 
Cuierul se poate fixa pe perete cu două cuie sau cu două şuruburi (nu sunt incluse în pachet). Cuierul sub formă de două bufniţe este un accesoriu de casă frumos. O decoraţiune metalică practică, vopsită astfel încât să fie atractivă şi artistică.

Adâncime: 2,8 cm
Culoare: maro
Greutate: 0,49 kg
Înălţime: 16,5 cm
Lăţime: 13,5 cm
Material: fontă
 679324
Distribuie
sharks

Review-uri

4,5 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide