Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Caserolă plastic LOCKnLOCK, roz 350 ml Caserolă plastic LOCKnLOCK, roz 350 ml
  Caserole Lock & Lock sunt doze perfecte și funcționale fabricate din plastic de calitate, durabil și rezistent la temperaturi mari. Aceste caserole sunt ermetice de 100%, și de aceea asigură prospețimea alimentelor păstrate, și sunt perfecte și pentru păstrarea aromei. Patru clipsuri pentru închiderea capacului rezistente la uzură. Caserolele au baza de exterior specială pentru o stivuire mai bună, fără alunecare. Dozele Lock & Lock pot fi folosite în frigider, în cuptor cu microunde, și în congelator. Pot fi spălate în mașina de spălat vase. Răspund celor mai stricte norme, au fost supuse probelor higienice stricte.
4,5 5
13

Caserolă plastic LOCKnLOCK, roz 350 ml

Caserolă plastic LOCKnLOCK, roz 350 ml

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere Caserole Lock & Lock sunt doze perfecte și funcționale fabricate din plastic de calitate, durabil și rezistent la temperaturi mari. Aceste caserole sunt ermetice de 100%, și de aceea asigură prospețimea alimentelor păstrate, și sunt perfecte și pentru păstrarea aromei. Patru clipsuri pentru închiderea capacului rezistente la uzură. Caserolele au baza de exterior specială pentru o stivuire mai bună, fără alunecare. Dozele Lock & Lock pot fi folosite în frigider, în cuptor cu microunde, și în congelator. Pot fi spălate în mașina de spălat vase. Răspund celor mai stricte norme, au fost supuse probelor higienice stricte.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 10,2 cm
Culoare: roz
Cuptor cu microunde: Da
Înălţime: 5,2 cm
Lăţime: 13,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
Volum: 350 ml

Codul de catalog:

 108338
Distribuie
locklock

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide