Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Orion Cutie de depozitare din plastic, 30 l Orion Cutie de depozitare din plastic, 30 l
  Știți bine că lucrurile se adună și fiecare spațiu de depozitare este binevenit. Ce spuneți de o cutie de depozitare inteligentă cu capac cu două cleme solide, care va servi la organizarea diverselor lucruri din casă. Cutiile se vor potrivi și în cămară, unde pot depozita, de exemplu, condimente și lucruri mici, care de obicei se împrăștie pe tot raftul și creează un haos.   Nu numai că veți mări spațiul de depozitare, dar și lucrurile vor fi ordonate imediat. Veți avea astfel o imagine de ansamblu despre unde sunt lucrurile.
4,5 36
69

Orion Cutie de depozitare din plastic, 30 l

reducere -47%
Orion Cutie de depozitare din plastic, 30 l

Orion Cutie de depozitare din plastic, 30 l

36 review-uri
Iniţial: 129,99 lei | Reducere: 60,99 lei 69,00 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 69,00 lei
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: luni 22. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 16 Norocei

Descriere

Știți bine că lucrurile se adună și fiecare spațiu de depozitare este binevenit. Ce spuneți de o cutie de depozitare inteligentă cu capac cu două cleme solide, care va servi la organizarea diverselor lucruri din casă. Cutiile se vor potrivi și în cămară, unde pot depozita, de exemplu, condimente și lucruri mici, care de obicei se împrăștie pe tot raftul și creează un haos.
 
Nu numai că veți mări spațiul de depozitare, dar și lucrurile vor fi ordonate imediat. Veți avea astfel o imagine de ansamblu despre unde sunt lucrurile.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 33 cm
Cuptor cu microunde: Da
Înălţime: 29 cm
Lăţime: 48 cm
Material: Plastic
Volum: 30 l

Codul de catalog:

 121300
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (36 review-uri)
97 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide