Kela Savonieră Kristall verde Kela Savonieră Kristall verde
 Savoniera marca KELA oferă un aspect nou băi dvs. cu accesoriile din seria Kristall. Acest vas verde este cel mai potrivit pentru iubitorii de culoare verde. Marca KELA a fost înființată în 1903 în Germania și are mai mult de o sută de ani de istorie. Până în prezent, a câștigat o poziție foarte puternică nu numai pe piața internă, ci și în lume. Produsele sale de uz casnic, în special pentru baie şi bucătărie, sunt cunoscute pentru conceptul lor inovator, cu design clasic şi calitate fără compromisuri.
4,0 6
17

Kela Savonieră Kristall verde

Kela Savonieră Kristall verde

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereSavoniera marca KELA oferă un aspect nou băi dvs. cu accesoriile din seria Kristall. Acest vas verde este cel mai potrivit pentru iubitorii de culoare verde.

Marca KELA a fost înființată în 1903 în Germania și are mai mult de o sută de ani de istorie. Până în prezent, a câștigat o poziție foarte puternică nu numai pe piața internă, ci și în lume. Produsele sale de uz casnic, în special pentru baie şi bucătărie, sunt cunoscute pentru conceptul lor inovator, cu design clasic şi calitate fără compromisuri.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 9 cm
Culoare: verde
Înălţime: 3 cm
Lăţime: 12 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 678513
Distribuie
kela

Review-uri

4,0 (6 review-uri)
83 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide