Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Spray de decongelare Wenko, pentru congelatoare șifrigidere, 500 ml. Spray de decongelare Wenko, pentru congelatoare șifrigidere, 500 ml.
 Dezghețare simplă şi rapidă! Îndepărtează chiar și straturile groase de gheață, fără a fi nevoie să mai așteptați mult timp. Datorită compoziției speciale, accelerează dezghețarea congelatoarelor și frigiderelor. Pur și simplu pulverizați și soluția de dezghețare va elibera straturile de gheață, pe care apoi le veți îndepărta rapid și ușor. Neutralizează mirosurile neplăcute, are efect igienic și antibacterian. Poate fi folosit și pentru a curăța suprafețele, compartimentele și rafturile din congelator sau frigider. Cu pulverizator practic.
4,0 12
48

Spray de decongelare Wenko, pentru congelatoare șifrigidere, 500 ml.

reducere -20%
Spray de decongelare Wenko, pentru congelatoare șifrigidere, 500 ml. Spray de decongelare Wenko, pentru congelatoare șifrigidere, 500 ml.
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 5 clienţi

Spray de decongelare Wenko, pentru congelatoare șifrigidere, 500 ml.

12 review-uri
Iniţial: 59,99 lei | Reducere: 12,00 lei 47,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 47,99 lei
Disponibilitate: În stoc 5 buc
La dumneavoastră: marți 04. 04. 2023
Cumpărând obţineţi 9 Norocei

DescriereDezghețare simplă şi rapidă! Îndepărtează chiar și straturile groase de gheață, fără a fi nevoie să mai așteptați mult timp. Datorită compoziției speciale, accelerează dezghețarea congelatoarelor și frigiderelor. Pur și simplu pulverizați și soluția de dezghețare va elibera straturile de gheață, pe care apoi le veți îndepărta rapid și ușor. Neutralizează mirosurile neplăcute, are efect igienic și antibacterian.
Poate fi folosit și pentru a curăța suprafețele, compartimentele și rafturile din congelator sau frigider. Cu pulverizator practic.

Parametri şi specificaţii

Volum: 500 ml

Codul de catalog:

 126104
Distribuie
wenko

Review-uri

4,0 (12 review-uri)
91 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide