Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Șemineu Cattara Etna cu capac, diametru 61 cm Șemineu Cattara Etna cu capac, diametru 61 cm
  Șemineul portabil pe lemne Etna este potrivit pentru terase și grădini. Construcția șemineului este realizată din oțel de înaltă calitate, cu un strat de alamă neagră aplicat la temperatură înaltă. Grătarul este realizat din plasă de oțel cu finisaj emailat. Un capac din plasă cu formă specială servește ca protecție împotriva scânteilor, sporind considerabil siguranța și confortul. De asemenea, este inclus un cârlig metalic cu mâner din lemn care poate fi folosit atât pentru a regla focul, cât și pentru a îndepărta cu ușurință capacul. Șemineul este echipat cu un inel de margine care servește drept mâner de transport. Pentru a oferi și mai multă stabilitate, picioarele sunt interconectate.
4,0 17
294

Șemineu Cattara Etna cu capac, diametru 61 cm

reducere -50%
Șemineu Cattara Etna cu capac, diametru 61 cm Șemineu Cattara Etna cu capac, diametru 61 cm Șemineu Cattara Etna cu capac, diametru 61 cm Șemineu Cattara Etna cu capac, diametru 61 cm

Șemineu Cattara Etna cu capac, diametru 61 cm

17 review-uri
Iniţial: 584,99 lei | Reducere: 291,00 lei 293,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 293,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: joi 30. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 73 Norocei

Descriere

Șemineul portabil pe lemne Etna este potrivit pentru terase și grădini.

Construcția șemineului este realizată din oțel de înaltă calitate, cu un strat de alamă neagră aplicat la temperatură înaltă. Grătarul este realizat din plasă de oțel cu finisaj emailat. Un capac din plasă cu formă specială servește ca protecție împotriva scânteilor, sporind considerabil siguranța și confortul.

De asemenea, este inclus un cârlig metalic cu mâner din lemn care poate fi folosit atât pentru a regla focul, cât și pentru a îndepărta cu ușurință capacul. Șemineul este echipat cu un inel de margine care servește drept mâner de transport. Pentru a oferi și mai multă stabilitate, picioarele sunt interconectate.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 61 cm
Înălţime: 28 cm
Lăţime: 81 cm
Material: oțel

Codul de catalog:

 680281
Distribuie
cattara

Review-uri

4,0 (17 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide