Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceainic cu infuzor Berlinger Haus,0,75 l Ceainic cu infuzor Berlinger Haus,0,75 l
 Preparați-vă ceaiul în acest ceainic din sticlă transparentă și urmăriți cu culorile se schimbă în mod fermecător. Când vă preparați un ceai din diferite flori, nu veți trăi niciodată o asemenea de experiență dacă folosiți un ceainic cu pereți din porțelan. Sticla este rezistentă până la 100 °C. Ceainicul include și o strecurătoare din oțel inoxidabil pentru ceai vărsat sau pentru ierburi. Această strecurătoare este ușor de scos și spălat.
5,0 1
102

Ceainic cu infuzor Berlinger Haus,0,75 l

Ceainic cu infuzor Berlinger Haus,0,75 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePreparați-vă ceaiul în acest ceainic din sticlă transparentă și urmăriți cu culorile se schimbă în mod fermecător. Când vă preparați un ceai din diferite flori, nu veți trăi niciodată o asemenea de experiență dacă folosiți un ceainic cu pereți din porțelan. Sticla este rezistentă până la 100 °C.
Ceainicul include și o strecurătoare din oțel inoxidabil pentru ceai vărsat sau pentru ierburi. Această strecurătoare este ușor de scos și spălat.

Parametri şi specificaţii

Cuptor cu microunde: Nu
Energie electrică: Nu
Gaz: Nu
Inducţie: Nu
Înălţime: 16,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: inox + sticlă
Vitroceramică: Nu
Volum: 0,75 l

Codul de catalog:

 125122
Distribuie
berlingerhaus

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide