Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Zaharniță Florina 11,5 cm Zaharniță Florina 11,5 cm
 Îndulciți-vă viața! Pentru a face ritualul de după amiază la o cafea și mai perfect, nu ar trebui să vă lipsească o zaharniță de sticlă în stil romantic, care va fi apreciat de toate sufletele romantice. Sticlă transparentă și netedă ajută la menținerea curățeniei și permite să aveți sub control deficiența zahărului în recipient. În loc de zahăr alb puteți introduce zahăr brun – este o modalitate mai sănătoasă și mai eficientă pentru a folosi zaharnița. De asemena puteți introduce în zaharniță decorațiuni mici colorate pentru tort sau bomboane mici.
4,5 6
26

Zaharniță Florina 11,5 cm

Reducere
Zaharniță Florina 11,5 cm

Zaharniță Florina 11,5 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereÎndulciți-vă viața! Pentru a face ritualul de după amiază la o cafea și mai perfect, nu ar trebui să vă lipsească o zaharniță de sticlă în stil romantic, care va fi apreciat de toate sufletele romantice.

Sticlă transparentă și netedă ajută la menținerea curățeniei și permite să aveți sub control deficiența zahărului în recipient. În loc de zahăr alb puteți introduce zahăr brun – este o modalitate mai sănătoasă și mai eficientă pentru a folosi zaharnița. De asemena puteți introduce în zaharniță decorațiuni mici colorate pentru tort sau bomboane mici.

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Diametru: 11,5 cm
Înălţime: 11 cm
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă

Codul de catalog:

 124326
Distribuie
florina

Review-uri

4,5 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide