Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceainic inox Orion MATT, 3,4 l Ceainic inox Orion MATT, 3,4 l
  Acest ceainic de lux, cu o decorațiune atipică și fluier rabatabil, este fabricat din inox de calitate și are un design modern. Este util atât într-o bucătărie clasică, cât și într-una modernă. Suprafață mată. Dimensiuni: volum total 3,4 l, volum utilizabil 2,8 l   Pentru a se preveni supraîncălzirea, ceainicul trebuie umplut cu apă cel puțin până la jumătate. Dacă nu se respectă nivelul minim de umplere, schimbările de culoare de pe suprafața exterioară nu pot constitui un motiv pentru reclamație. A nu se spăla în mașina de spălat vase.
0,0 0
100

Ceainic inox Orion MATT, 3,4 l

Ceainic inox Orion MATT, 3,4 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Acest ceainic de lux, cu o decorațiune atipică și fluier rabatabil, este fabricat din inox de calitate și are un design modern. Este util atât într-o bucătărie clasică, cât și într-una modernă. Suprafață mată. Dimensiuni: volum total 3,4 l, volum utilizabil 2,8 l
 
Pentru a se preveni supraîncălzirea, ceainicul trebuie umplut cu apă cel puțin până la jumătate. Dacă nu se respectă nivelul minim de umplere, schimbările de culoare de pe suprafața exterioară nu pot constitui un motiv pentru reclamație. A nu se spăla în mașina de spălat vase.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 22 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 24 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: inox + plastic
Vitroceramică: Da
Volum: 3,4 l

Codul de catalog:

 122523
Distribuie
orion

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide