Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceainic Kettle, alb Ceainic Kettle, alb
 Ceainicul cu volumul de 2,5 l este fabricat din oțel inoxidabil de calitate într-un design modern. Este completat cu un mâner negru de plastic pentru o manipulare ușoară și cu un fluier care vă atenționează când fierbe apa.
3,5 2
57

Ceainic Kettle, alb

DescriereCeainicul cu volumul de 2,5 l este fabricat din oțel inoxidabil de calitate într-un design modern. Este completat cu un mâner negru de plastic pentru o manipulare ușoară și cu un fluier care vă atenționează când fierbe apa.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Inducţie: Nu
Maşina de spălat: Nu
Material: inox + plastic
Volum: 2,5 l

Codul de catalog:

 114155
Distribuie

Review-uri

3,5 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide