Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cearşaf 4Home Jersey, cu elastan, apricot, 180 x 200 cm Cearşaf 4Home Jersey, cu elastan, apricot, 180 x 200 cm
  Acest cearşaf elastic este confecţionat din ţesătură de bumbac de calitate cu amestec de elastan care asigură o elasticitate mare şi un confort maxim în timpul somnului. Materialul este foarte plăcut la atingere şi perfect aerat. Îşi păstrează excelent forma şi culorile chiar şi după mai multe spălări. Elasticul de pe circumferinţă fixează bine cearşaful astfel încât acesta să nu se adune într-un loc. Calitatea acestui cearşaf va fi apreciat şi de cei mai exigenţi clienţi.   Acest cearşaf este compatibil cu saltele cu înălţime maximă de 25 cm.
4,0 43
67

Cearşaf 4Home Jersey, cu elastan, apricot, 180 x 200 cm

Reducere
Cearşaf 4Home Jersey, cu elastan, apricot, 180 x 200 cm Cearşaf 4Home Jersey, cu elastan, apricot, 180 x 200 cm Cearşaf 4Home Jersey, cu elastan, apricot, 180 x 200 cm

Cearşaf 4Home Jersey, cu elastan, apricot, 180 x 200 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Acest cearşaf elastic este confecţionat din ţesătură de bumbac de calitate cu amestec de elastan care asigură o elasticitate mare şi un confort maxim în timpul somnului. Materialul este foarte plăcut la atingere şi perfect aerat. Îşi păstrează excelent forma şi culorile chiar şi după mai multe spălări. Elasticul de pe circumferinţă fixează bine cearşaful astfel încât acesta să nu se adune într-un loc. Calitatea acestui cearşaf va fi apreciat şi de cei mai exigenţi clienţi.
 
Acest cearşaf este compatibil cu saltele cu înălţime maximă de 25 cm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: portocaliu
Material: 95 % bumbac, 5 % elastan
Mărime: 180 x 200 cm
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 209119
Distribuie
a4home

Review-uri

4,0 (43 review-uri)
97 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide