Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceas de perete Future Time FT5010BL Rainbow blue, pentru copii, de design, diam. 30 cm Ceas de perete Future Time FT5010BL Rainbow blue, pentru copii, de design, diam. 30 cm
  Acest ceas cu design multicolor se va potrivi excelent într-o cameră de copii, dând viaţă pereţilor albi plictisitori. Ceasul este acţionat de un mecanism silenţios pe cuarţ, cu o baterie AA 1,5V. Rama este confecţionată din plastic durificat ABS de înaltă calitate şi limbile sunt confecţionate din metal vopsit.   Future Time este o firmă cehească tânără şi ambiţioasă, care care aduce pe piaţă ceasuri design simplu şi ingenios. Ceasurile acestei mărci se remarcă în special prin materiale şi confecţionare de calitate, dar şi prin mecanismele silenţioase pe cuarţ. Datorită designurilor atemporale universale şi carcaselor vopsite de calitate, ceasurile Future Time sunt foarte rezistente şi pot fi un cadou funcţional pentur orice ocazie.
0,0 0
225

Ceas de perete Future Time FT5010BL Rainbow blue, pentru copii, de design, diam. 30 cm

Ceas de perete Future Time FT5010BL Rainbow blue, pentru copii, de design, diam. 30 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Acest ceas cu design multicolor se va potrivi excelent într-o cameră de copii, dând viaţă pereţilor albi plictisitori. Ceasul este acţionat de un mecanism silenţios pe cuarţ, cu o baterie AA 1,5V. Rama este confecţionată din plastic durificat ABS de înaltă calitate şi limbile sunt confecţionate din metal vopsit.
 
Future Time este o firmă cehească tânără şi ambiţioasă, care care aduce pe piaţă ceasuri design simplu şi ingenios. Ceasurile acestei mărci se remarcă în special prin materiale şi confecţionare de calitate, dar şi prin mecanismele silenţioase pe cuarţ. Datorită designurilor atemporale universale şi carcaselor vopsite de calitate, ceasurile Future Time sunt foarte rezistente şi pot fi un cadou funcţional pentur orice ocazie.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 4 cm
Culoare: albastru
Diametru: 30 cm
Material: plastic, metal

Codul de catalog:

 680900
Distribuie
futuretime

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide