Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Compactor Organizator sertar Madison, 40 x 40 x 9 cm Compactor Organizator sertar Madison, 40 x 40 x 9 cm
 Organizatorul pentru sertare Compactor este un ajutor excelent pentru păstrarea eficientă a lucrurilor. Este potrivit pentru majoritatea sertarelor mari standard, este realizat din material nețesut cu modele. Acest lucru îl face foarte ușor, compact și ușor de întreținut.   Acest organizator pentru sertare Compactor are șaisprezece compartimente separate. Datorită acestui fapt, lucrurile pot fi sortate cu atenție și nu se vor pierde. Două mânere laterale servesc pentru un transport confortabil.
4,0 49
40

Compactor Organizator sertar Madison, 40 x 40 x 9 cm

Compactor Organizator sertar Madison, 40 x 40 x 9 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereOrganizatorul pentru sertare Compactor este un ajutor excelent pentru păstrarea eficientă a lucrurilor. Este potrivit pentru majoritatea sertarelor mari standard, este realizat din material nețesut cu modele. Acest lucru îl face foarte ușor, compact și ușor de întreținut.
 
Acest organizator pentru sertare Compactor are șaisprezece compartimente separate. Datorită acestui fapt, lucrurile pot fi sortate cu atenție și nu se vor pierde. Două mânere laterale servesc pentru un transport confortabil.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 40 cm
Culoare: bej
Greutate: 0,32 kg
Înălţime: 9 cm
Lăţime: 40 cm

Codul de catalog:

 118707
Distribuie
compactor

Review-uri

4,0 (49 review-uri)
93 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide