Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Compactor Husă pentru costum și rochie scurtă Madison, 60 x 100 cm Compactor Husă pentru costum și rochie scurtă Madison, 60 x 100 cm
 Chiar și îmbrăcămintea de sezon pusă în dulap trebuie depozitată bine și protejată de praf, umezeală etc. Husa pentru îmbrăcăminte Compactor oferă o protecție perfectă pentru îmbrăcăminte.   Este potrivită mai ales pentru costume și rochii scurte. Husa de protecție pentru îmbrăcăminte Compactor este realizată dintr-un material rezistent nețesut, care este ușor și delicat cu hainele. Îmbrăcămintea este protejată perfect împotriva influențelor externe nefavorabile. Mai ales împotriva umezelii, insectelor și abraziunii hainelor - piesele individuale de îmbrăcăminte sunt separate în siguranță una de alta. Husa se închide bine cu fermoar. În partea de sus este o deschidere suficient de mare pentru a introduce unul sau mai multe umerașe și a agăța hainele în dulap.
4,5 3
36

Compactor Husă pentru costum și rochie scurtă Madison, 60 x 100 cm

Compactor Husă pentru costum și rochie scurtă Madison, 60 x 100 cm

3 review-uri
35,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: luni 17. 10. 2022
Cumpărând obţineţi 10 Norocei

DescriereChiar și îmbrăcămintea de sezon pusă în dulap trebuie depozitată bine și protejată de praf, umezeală etc. Husa pentru îmbrăcăminte Compactor oferă o protecție perfectă pentru îmbrăcăminte.
 
Este potrivită mai ales pentru costume și rochii scurte. Husa de protecție pentru îmbrăcăminte Compactor este realizată dintr-un material rezistent nețesut, care este ușor și delicat cu hainele. Îmbrăcămintea este protejată perfect împotriva influențelor externe nefavorabile. Mai ales împotriva umezelii, insectelor și abraziunii hainelor - piesele individuale de îmbrăcăminte sunt separate în siguranță una de alta. Husa se închide bine cu fermoar. În partea de sus este o deschidere suficient de mare pentru a introduce unul sau mai multe umerașe și a agăța hainele în dulap.

Parametri şi specificaţii

Culoare: bej
Greutate: 0,14 kg
Lăţime: 60 cm
Lungime: 100 cm

Codul de catalog:

 118702
Distribuie
compactor

Review-uri

4,5 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide