Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Compactor Organizator suspendat pentru pantofi șihaine MISSY, 15 x 30 x 128 cm, albastru-albastru Compactor Organizator suspendat pentru pantofi șihaine MISSY, 15 x 30 x 128 cm, albastru-albastru
Dacă vă place ca accesoriile și mobilierul din casă să se asorteze, veți beneficia cu siguranță de produsele multiple Compactor în același design. Folosirea unor articole diferite în aceeași culoare sau model creează un element unificator în interior și vă veți bucura de mediul pe care îl creați. Exemple de astfel de produse în același design sunt diferite huse pentru rochii, cutii de depozitare și diverse organizatoare.Organizatorul este ușor și stivuibil - pur și simplu agățați-l în dulapul dvs. sau pe un suport pentru rochii. Veți obține instantaneu 9 rafturi mici suplimentare. Atunci când nu folosiți organizatorul sau doriți să îl transportați, acesta se pliază ușor și ocupă un spațiu minim în bagajul dvs. Organizatorul de agățat Compactor este confecționat din țesătură nețesută, iar rafturile interioare sunt întărite cu carton. Organizatorul este foarte ușor datorită materialului folosit, iar fixarea sa este foarte ușoară. Datorită curelelor cu fermoar uscat integrate, trebuie doar să selectați un spațiu liber de aprox. 15 cm în dulapul dvs. și să folosiți Velcro-ul din partea superioară. Fixarea este suficient de puternică, capacitatea de încărcare a rafturilor este de 6 kg..
0,0 0
64

Compactor Organizator suspendat pentru pantofi șihaine MISSY, 15 x 30 x 128 cm, albastru-albastru

reducere -16% Noutate
Compactor Organizator suspendat pentru pantofi șihaine MISSY, 15 x 30 x 128 cm, albastru-albastru

Compactor Organizator suspendat pentru pantofi șihaine MISSY, 15 x 30 x 128 cm, albastru-albastru

Iniţial: 75,99 lei | Reducere: 12,00 lei 63,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 63,99 lei
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: miercuri 29. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 14 Norocei

DescriereDacă vă place ca accesoriile și mobilierul din casă să se asorteze, veți beneficia cu siguranță de produsele multiple Compactor în același design. Folosirea unor articole diferite în aceeași culoare sau model creează un element unificator în interior și vă veți bucura de mediul pe care îl creați. Exemple de astfel de produse în același design sunt diferite huse pentru rochii, cutii de depozitare și diverse organizatoare.
Organizatorul este ușor și stivuibil - pur și simplu agățați-l în dulapul dvs. sau pe un suport pentru rochii. Veți obține instantaneu 9 rafturi mici suplimentare. Atunci când nu folosiți organizatorul sau doriți să îl transportați, acesta se pliază ușor și ocupă un spațiu minim în bagajul dvs. Organizatorul de agățat Compactor este confecționat din țesătură nețesută, iar rafturile interioare sunt întărite cu carton.
Organizatorul este foarte ușor datorită materialului folosit, iar fixarea sa este foarte ușoară. Datorită curelelor cu fermoar uscat integrate, trebuie doar să selectați un spațiu liber de aprox. 15 cm în dulapul dvs. și să folosiți Velcro-ul din partea superioară. Fixarea este suficient de puternică, capacitatea de încărcare a rafturilor este de 6 kg.
.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 128 cm
Culoare: albastru
Înălţime: 15 cm
Lăţime: 30 cm
Material: amestec din materiale textile

Codul de catalog:

 800720
Distribuie
compactor

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide