Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Plită electrică Kalorik EKP 1002, cu un ochi Plită electrică Kalorik EKP 1002, cu un ochi
 Această plită electrică cu un ochi, de culoare albă, are reglare continuă a gazului, semnalizare luminoasă a funcționării și întrerupător de siguranță împotriva supraîncălzirii. Va fi utilă în gospodăriile mici, la cabană sau în vacanță. Parametri şi specificații tehnice: temperatură reglabilă termostat lampă de control pentru funcționare siguranță împotriva supraîncălzirii diametru ochi 18,5 cm   Aparatele electrice Kalorik sunt de înaltă calitate, fiind fabricate pentru micile bucurii de zi cu zi. În stil retro, după dispoziția dvs. De la cafeaua de dimineață, până la ultimele momente ale zile dvs.
0,0 0
102

Plită electrică Kalorik EKP 1002, cu un ochi

Plită electrică Kalorik EKP 1002, cu un ochi

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă plită electrică cu un ochi, de culoare albă, are reglare continuă a gazului, semnalizare luminoasă a funcționării și întrerupător de siguranță împotriva supraîncălzirii. Va fi utilă în gospodăriile mici, la cabană sau în vacanță.
Parametri şi specificații tehnice:
  • temperatură reglabilă
  • termostat
  • lampă de control pentru funcționare
  • siguranță împotriva supraîncălzirii
  • diametru ochi 18,5 cm
 
Aparatele electrice Kalorik sunt de înaltă calitate, fiind fabricate pentru micile bucurii de zi cu zi. În stil retro, după dispoziția dvs. De la cafeaua de dimineață, până la ultimele momente ale zile dvs.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 245 cm
Consum de energie: 1000 W
Culoare: alb
Greutate: 2 kg
Înălţime: 75 cm
Lăţime: 280 cm
Material: inox

Codul de catalog:

 111313
Distribuie
kalorik

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide