Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Aparat de vidat Maxxo VM Profi Aparat de vidat Maxxo VM Profi
 Aparat de vidat în design din oțel inoxidabil are o putere crescută, pompă dublă de aspirație și sudură dublă. Modul revoluționar de depozitare a alimentelor în vid (adică fără expunere la aer) va prelungi durata de depozitare a acestora de până la 5 ori. Datorită vidului, alimentele își păstrează prospețimea și calitatea naturală. Adecvat pentru vidarea alimentelor și pentru gătitul Sous-vide modern ulterior într-o baie de apă cu temperatură controlată cu precizie. Parametri tehnici și specificații: aparat de vidat complet automat debitul compresorului separat 20 l/minut putere maximă de aspirare: 900 mbar funcție specială de marinare rapidă funcție pentru a preveni deformarea alimentelor fragile și delicate în timpul vidării (de ex. fructe trei tipuri de setări pentru sudarea pungilor - uscat, umed, (de ex. carne) Funcția Sealing posibilitatea de extragere manuală supravegheată a aerului cu funcția de vid pulsat cuterul de role integrat spațiu de role din interiorul aparatului de vidat lățimea maximă a rolelor și a foliilor: 30 cm alimentare de la rețea extracție de aer din saci și role, sigilate cu sudură de înaltă calitate și rezistentă Pachetul include: 1x rolă 28 x 300 cm 1x rolă 20 x 300 cm 5x sac 22 x 28 cm Note.: Acesta este noul aparat VM Profi, în care furtunul nu este inclus în pachet. Furtunul este inclus în Maxxo VC1800 - cutii de vid (nr. de comandă 106471), deoarece servește doar pentru aceste cutii de vid. .
4,5 247
542

Aparat de vidat Maxxo VM Profi

reducere -23%
Aparat de vidat Maxxo VM Profi Aparat de vidat Maxxo VM Profi Aparat de vidat Maxxo VM Profi Aparat de vidat Maxxo VM Profi Aparat de vidat Maxxo VM Profi Aparat de vidat Maxxo VM Profi Aparat de vidat Maxxo VM Profi Aparat de vidat Maxxo VM Profi
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 23 clienţi

Aparat de vidat Maxxo VM Profi

247 review-uri
Iniţial: 701,99 lei | Reducere: 160,00 lei 541,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 541,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: miercuri 24. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 94 Norocei

DescriereAparat de vidat în design din oțel inoxidabil are o putere crescută, pompă dublă de aspirație și sudură dublă. Modul revoluționar de depozitare a alimentelor în vid (adică fără expunere la aer) va prelungi durata de depozitare a acestora de până la 5 ori. Datorită vidului, alimentele își păstrează prospețimea și calitatea naturală. Adecvat pentru vidarea alimentelor și pentru gătitul Sous-vide modern ulterior într-o baie de apă cu temperatură controlată cu precizie.

Parametri tehnici și specificații:

 • aparat de vidat complet automat

 • debitul compresorului separat 20 l/minut

 • putere maximă de aspirare: 900 mbar

 • funcție specială de marinare rapidă

 • funcție pentru a preveni deformarea alimentelor fragile și delicate în timpul vidării (de ex. fructe

 • trei tipuri de setări pentru sudarea pungilor - uscat, umed, (de ex. carne) Funcția Sealing

 • posibilitatea de extragere manuală supravegheată a aerului cu funcția de vid pulsat

 • cuterul de role integrat

 • spațiu de role din interiorul aparatului de vidat

 • lățimea maximă a rolelor și a foliilor: 30 cm

 • alimentare de la rețea

 • extracție de aer din saci și role, sigilate cu sudură de înaltă calitate și rezistentă

Pachetul include:

 • 1x rolă 28 x 300 cm

 • 1x rolă 20 x 300 cm

 • 5x sac 22 x 28 cm

Note.: Acesta este noul aparat VM Profi, în care furtunul nu este inclus în pachet.

Furtunul este inclus în Maxxo VC1800 - cutii de vid (nr. de comandă 106471), deoarece servește doar pentru aceste cutii de vid.

.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 20 cm
Greutate: 3 kg
Înălţime: 11,5 cm
Lăţime: 40 cm

Codul de catalog:

 108395
Distribuie
maxxo

Review-uri

4,5 (247 review-uri)
98 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide