Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Coș de gunoi oval cu pedală Simplehuman 40 l,negru Coș de gunoi oval cu pedală Simplehuman 40 l,negru
 Coșul cu pedală îngustă din plastic este perfect pentru spații mici, este perfect pentru utilizarea inteligentă a spațiului îngust dintre dulapuri. Cadrul coșului se ridică pur și simplu pentru schimbarea rapidă și ușoară a pungilor, apoi cadrul se pliază în jos pentru a ține noua pungă ferm la locul ei, acoperind complet marginile, menținând totul curat și ordonat. Pedala puternică din oțel este construită pentru a rezista, iar tehnologia Lid Shox asigură închiderea capacului lin și silențios. Pur și simplu ridicați cadrul din oțel inoxidabil, înlocuiți cu ușurință sacul și pliați-l din nou. Cadrul asigură că sacul rămâne ferm în poziție și că marginile sale rămân ascunse. .
5,0 1
480

Coș de gunoi oval cu pedală Simplehuman 40 l,negru

reducere -4%
Coș de gunoi oval cu pedală Simplehuman 40 l,negru Coș de gunoi oval cu pedală Simplehuman 40 l,negru

Coș de gunoi oval cu pedală Simplehuman 40 l,negru

1 review-uri
Iniţial: 499,99 lei | Reducere: 20,00 lei 479,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 479,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: miercuri 24. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 107 Norocei

DescriereCoșul cu pedală îngustă din plastic este perfect pentru spații mici, este perfect pentru utilizarea inteligentă a spațiului îngust dintre dulapuri. Cadrul coșului se ridică pur și simplu pentru schimbarea rapidă și ușoară a pungilor, apoi cadrul se pliază în jos pentru a ține noua pungă ferm la locul ei, acoperind complet marginile, menținând totul curat și ordonat.

Pedala puternică din oțel este construită pentru a rezista, iar tehnologia Lid Shox asigură închiderea capacului lin și silențios. Pur și simplu ridicați cadrul din oțel inoxidabil, înlocuiți cu ușurință sacul și pliați-l din nou. Cadrul asigură că sacul rămâne ferm în poziție și că marginile sale rămân ascunse.

.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 51 cm
Culoare: negru
Greutate: 4,7 kg
Înălţime: 62,6 cm
Lăţime: 26 cm
Material: inox + plastic
Volum: 40 l

Codul de catalog:

 118561
Distribuie
simplehuman

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide