Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Covoraș de baie Wave, 50 x 75 cm Covoraș de baie Wave, 50 x 75 cm
Covoraşul de baie Wave este un accesoriu indispensabil pentru baia dvs. Covoraşul nu alunecă pe podea datorită stratului de latex de pe dos. Cel mai bine se potrivește în dreptul chiuvetei, ca să nu staţi cu picioarele pe pardoseala rece sau în faţa căzii ca să nu alunecaţi. Covorașul este foarte plăcut și confortabil și datorită spumei care este în interior.
5,0 3
44

Covoraș de baie Wave, 50 x 75 cm

Covoraș de baie Wave, 50 x 75 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCovoraşul de baie Wave este un accesoriu indispensabil pentru baia dvs. Covoraşul nu alunecă pe podea datorită stratului de latex de pe dos. Cel mai bine se potrivește în dreptul chiuvetei, ca să nu staţi cu picioarele pe pardoseala rece sau în faţa căzii ca să nu alunecaţi. Covorașul este foarte plăcut și confortabil și datorită spumei care este în interior.

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Dimensiuni: 50 x 75 cm
Material: 100% poliester

Codul de catalog:

 209528
Distribuie

Review-uri

5,0 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide