Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cratiță cu capac Berlinger Haus I-Rose Edition,20 cm Cratiță cu capac Berlinger Haus I-Rose Edition,20 cm
  Vasele de calitate sunt indispensabile bucătăriei dvs. Gătitul în această oală va fi o bucurie. Vasele de design Berlinger Haus reprezintă luxul la un preț avantajos și îmbină aspectul perfect cu eficiența maximă.   Aceste vase unice vă vor decora bucătăria, vă vor încânta prin versatilitate și inovația suprafeței din titan care susține gătitul sănătos cu minim de grăsimi. Deoarece tot mai mulți oameni pun accentul pe economia de energie electrică, plitele cu inducție reprezintă un adevărat boom. Capacele termorezistente, din sticlă cu mâner din inox, sunt incluse.   Marca Berlinger Haus , răspunde la acest aspect cu un fund de inducție TURBO, revoluționar tehnologic, care încălzește vasele cu 35 % mai rapid, economisind astfel mult timp și energie. Vasele sunt prietenoase pentru sănătatea dvs. și pentru mediu, deoarece nu conțin substanțe nocive, cum ar fi PFOA, plumb sau cadmiu. Temperatură maximă pentru utilizarea în cuptor: 180 °C.
5,0 2
119

Cratiță cu capac Berlinger Haus I-Rose Edition,20 cm

Reducere
Cratiță cu capac Berlinger Haus I-Rose Edition,20 cm Cratiță cu capac Berlinger Haus I-Rose Edition,20 cm Cratiță cu capac Berlinger Haus I-Rose Edition,20 cm Cratiță cu capac Berlinger Haus I-Rose Edition,20 cm

Cratiță cu capac Berlinger Haus I-Rose Edition,20 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Vasele de calitate sunt indispensabile bucătăriei dvs. Gătitul în această oală va fi o bucurie. Vasele de design Berlinger Haus reprezintă luxul la un preț avantajos și îmbină aspectul perfect cu eficiența maximă.
 
Aceste vase unice vă vor decora bucătăria, vă vor încânta prin versatilitate și inovația suprafeței din titan care susține gătitul sănătos cu minim de grăsimi. Deoarece tot mai mulți oameni pun accentul pe economia de energie electrică, plitele cu inducție reprezintă un adevărat boom. Capacele termorezistente, din sticlă cu mâner din inox, sunt incluse.
 
Marca Berlinger Haus , răspunde la acest aspect cu un fund de inducție TURBO, revoluționar tehnologic, care încălzește vasele cu 35 % mai rapid, economisind astfel mult timp și energie. Vasele sunt prietenoase pentru sănătatea dvs. și pentru mediu, deoarece nu conțin substanțe nocive, cum ar fi PFOA, plumb sau cadmiu. Temperatură maximă pentru utilizarea în cuptor: 180 °C.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roz
Diametru: 20 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 10,5 cm
Încălzire în cuptor: Da
Maşina de spălat: Da
Material: titan
Vitroceramică: Da
Volum: 2,4 l

Codul de catalog:

 119683
Distribuie
berlingerhaus

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide