Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cratiță Orion Grande, cu capac din sticlă, diam. 28 cm Cratiță Orion Grande, cu capac din sticlă, diam. 28 cm
 În această oală masivă cu capac, cu suprafață non-aderentă PFLUON GRANIT de înaltă calitate, veți putea prăji, coace și fierbe cu o cantitate minimă de grăsime. Veți aprecia și faptul că mâncare gătită nu se prinde. Capac cu orificiu de degajare a aburului. Se poate folosi şi în cuptor până la temperatura de max. 200 °C. Se recomandă folosirea unor mănuși în timpul manipulării. Alegeți o mărime corespunzătoare la aragazele pa gaz, iar la cele electrice, cu sticlă ceramică și cu inducție, este necesar să se aleagă o plită cu mărime corespunzătoare. Mâncarea poate fi preparată mai întâi pe aragaz, după care se poate introduce în cuptor. Mâncarea gătită poate fi păstrată în vase în frigider.   Materiale: aluminiu cu suprafață excelentă non-aderentă PFLUON GRANIT şi cu fund profilat, sticlă, inox.
4,5 52
202

Cratiță Orion Grande, cu capac din sticlă, diam. 28 cm

Cratiță Orion Grande, cu capac din sticlă, diam. 28 cm

52 review-uri
201,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 201,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 56 Norocei

DescriereÎn această oală masivă cu capac, cu suprafață non-aderentă PFLUON GRANIT de înaltă calitate, veți putea prăji, coace și fierbe cu o cantitate minimă de grăsime. Veți aprecia și faptul că mâncare gătită nu se prinde. Capac cu orificiu de degajare a aburului. Se poate folosi şi în cuptor până la temperatura de max. 200 °C. Se recomandă folosirea unor mănuși în timpul manipulării. Alegeți o mărime corespunzătoare la aragazele pa gaz, iar la cele electrice, cu sticlă ceramică și cu inducție, este necesar să se aleagă o plită cu mărime corespunzătoare. Mâncarea poate fi preparată mai întâi pe aragaz, după care se poate introduce în cuptor. Mâncarea gătită poate fi păstrată în vase în frigider.
 
Materiale: aluminiu cu suprafață excelentă non-aderentă PFLUON GRANIT şi cu fund profilat, sticlă, inox.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 28 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Maşina de spălat: Da
Material: aluminiu + sticlă
Vitroceramică: Da
Volum: 4,3 l

Codul de catalog:

 109642
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (52 review-uri)
100 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide