Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Decorațiune de Crăciun, Bufniță ninsă, 25 cm Decorațiune de Crăciun, Bufniță ninsă, 25 cm
 Această decorațiune sub formă de bufniță de zăpadă este frumos realizată și vă va împodobi interesant casa. Bufnița este fabricată din spumă durabilă polyfoam și dintr-o țesătură care imită fidel penele naturale. Această bufniță va fi cu siguranță pe placul copiilor și vor crea să le decoreze camera. Produsul este livrat in doua variante de model, fara posibilitate de alegere.
4,5 36
57

Decorațiune de Crăciun, Bufniță ninsă, 25 cm

Decorațiune de Crăciun, Bufniță ninsă, 25 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă decorațiune sub formă de bufniță de zăpadă este frumos realizată și vă va împodobi interesant casa. Bufnița este fabricată din spumă durabilă polyfoam și dintr-o țesătură care imită fidel penele naturale. Această bufniță va fi cu siguranță pe placul copiilor și vor crea să le decoreze camera.

Produsul este livrat in doua variante de model, fara posibilitate de alegere.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 15 cm
Culoare: alb
Înălţime: 25 cm
Lăţime: 16 cm

Codul de catalog:

 690657
Distribuie

Review-uri

4,5 (36 review-uri)
97 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide