Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Decorațiune LED de Crăciun Cerbi în pădure, din lemn, 11 x 5 x18,2 cm Decorațiune LED de Crăciun Cerbi în pădure, din lemn, 11 x 5 x18,2 cm
  Această decorațiune minunată, cu o pădure iarna și cu cerbi, va împodobi frumos orice casă. Este luminată cu două LED-uri cu lumină alb cald. Este alimentată cu 2 baterii AAA, care nu sunt incluse în pachet.   Se livrează în patru variante coloristice, fără a fi posibilă o alegere.
4,0 20
27

Decorațiune LED de Crăciun Cerbi în pădure, din lemn, 11 x 5 x18,2 cm

Decorațiune LED de Crăciun Cerbi în pădure, din lemn, 11 x 5 x18,2 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Această decorațiune minunată, cu o pădure iarna și cu cerbi, va împodobi frumos orice casă. Este luminată cu două LED-uri cu lumină alb cald. Este alimentată cu 2 baterii AAA, care nu sunt incluse în pachet.
 
Se livrează în patru variante coloristice, fără a fi posibilă o alegere.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 5 cm
Înălţime: 18,2 cm
Lăţime: 11 cm
Material: lemn

Codul de catalog:

 689714
Distribuie

Review-uri

4,0 (20 review-uri)
95 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide