Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Decorațiune luminoasă de Crăciun Ren alb, 24 x 37x 8 cm, 40 LED, alb cald Decorațiune luminoasă de Crăciun Ren alb, 24 x 37x 8 cm, 40 LED, alb cald
 Această frumoasă decorațiune luminoasă, în formă de ren, va crea o atmosferă minunată de Crăciun în casa dvs. Dispune de un temporizator de șase ore. Este alimentată cu 3 baterii AAA, care nu sunt incluse în pachet. Cele 40 de LED-uri luminează alb cald.
4,5 9
120

Decorațiune luminoasă de Crăciun Ren alb, 24 x 37x 8 cm, 40 LED, alb cald

Decorațiune luminoasă de Crăciun Ren alb, 24 x 37x 8 cm, 40 LED, alb cald

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă frumoasă decorațiune luminoasă, în formă de ren, va crea o atmosferă minunată de Crăciun în casa dvs. Dispune de un temporizator de șase ore. Este alimentată cu 3 baterii AAA, care nu sunt incluse în pachet. Cele 40 de LED-uri luminează alb cald.

Parametri şi specificaţii

Acoperire: 20
Adâncime: 8 cm
Culoare: auriu
Înălţime: 37 cm
Lăţime: 24 cm

Codul de catalog:

 697992
Distribuie

Review-uri

4,5 (9 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide