Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Difuzor de arome Tellur WiFi Smart 300 ml,maro închis Difuzor de arome Tellur WiFi Smart 300 ml,maro închis
 Umidificatorul inteligent Wifi cu difuzor cu design din lemn natural (imitație de lemn) parfumează și hidratează aerul prin combinarea efectelor de ceață de apă și uleiuri esențiale. Creat pentru aromaterapie cu uleiuri esențiale (nu sunt incluse). Fără adăugarea de ulei esențial, difuzorul de aromaterapie servește ca umidificator. Difuzorul este perfect integrat în ecosistemul Smart Home și vine cu funcții care vă fac viața mai ușoară, poate fi controlat de la distanță cu ajutorul aplicației Tellur Smart și activat vocal prin Amazon Alexa sau Google Assistant. În aplicație, puteți ajusta nivelul de aburire, programa timpii de funcționare sau seta scenarii astfel încât difuzorul să funcționeze atunci când luminile din sufragerie sunt aprinse, de exemplu. De asemenea, aplicația facilitează setarea culorii preferate a luminii de fundal. Nu trebuie să verificați cantitatea de apă din rezervor. După ce se golește, difuzorul de aromă se oprește singur. Funcționarea foarte silențioasă permite, de asemenea, utilizarea în dormitoare și în camerele copiilor. Timp de funcționare: 6-10 ore. Producția de ceață: 40-50 ml/oră. Setare ceață: 2 setări. Frecvență ultrasonică: 2,4 MHz. Compatibilitate: Dispozitive cu Android 4.1 / iOS 8 sau o versiune ulterioară. Pachetul conține: 1x Difuzor smart de arome Tellur WiFi 1x AC / DC adaptor
0,0 0
320

Difuzor de arome Tellur WiFi Smart 300 ml,maro închis

Difuzor de arome Tellur WiFi Smart 300 ml,maro închis

319,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 319,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: luni 09. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 87 Norocei

DescriereUmidificatorul inteligent Wifi cu difuzor cu design din lemn natural (imitație de lemn) parfumează și hidratează aerul prin combinarea efectelor de ceață de apă și uleiuri esențiale. Creat pentru aromaterapie cu uleiuri esențiale (nu sunt incluse). Fără adăugarea de ulei esențial, difuzorul de aromaterapie servește ca umidificator.

Difuzorul este perfect integrat în ecosistemul Smart Home și vine cu funcții care vă fac viața mai ușoară, poate fi controlat de la distanță cu ajutorul aplicației Tellur Smart și activat vocal prin Amazon Alexa sau Google Assistant. În aplicație, puteți ajusta nivelul de aburire, programa timpii de funcționare sau seta scenarii astfel încât difuzorul să funcționeze atunci când luminile din sufragerie sunt aprinse, de exemplu. De asemenea, aplicația facilitează setarea culorii preferate a luminii de fundal. Nu trebuie să verificați cantitatea de apă din rezervor.

După ce se golește, difuzorul de aromă se oprește singur.

Funcționarea foarte silențioasă permite, de asemenea, utilizarea în dormitoare și în camerele copiilor.

Timp de funcționare: 6-10 ore.

Producția de ceață: 40-50 ml/oră.

Setare ceață: 2 setări.

Frecvență ultrasonică: 2,4 MHz.

Compatibilitate: Dispozitive cu Android 4.1 / iOS 8 sau o versiune ulterioară.

Pachetul conține:

  • 1x Difuzor smart de arome Tellur WiFi
  • 1x AC / DC adaptor

Parametri şi specificaţii

Culoare: maro
Greutate: 0,45 kg
Înălţime: 12,1 cm
Lăţime: 16,9 cm
Volum: 300 ml

Codul de catalog:

 805495
Distribuie
tellur

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide