Doză compartimentată LOCKnLOCK, din plastic, 3,4 l Doză compartimentată LOCKnLOCK, din plastic, 3,4 l
 Dozele Lock & Lock sunt niște vase sigure și funcționale, fabricate din plastic de calitate, care este durabil și rezistent la temperaturi ridicate. Această doză are compartimente practice care asigură separarea alimentelor. Aceste doze sunt 100% etanșe și asigură astfel prospețimea pe termen lung a alimentelor depozitate, fiind excelente în ceea ce privește păstrarea aromei. Cele 4 cleme mobile blochează capacul și sunt rezistente la uzură. Vasele au un fund exterior special conceput, astfel încât să poată sta în siguranță unul peste altul și să nu alunece. Dozele Lock & Lock pot fi utilizate în frigider, cuptor cu microunde sau pentru congelare. Au fost supuse unor teste de igienă stricte și respectă cele mai stricte reglementări și pot fi spălate în mașina de spălat vase.   Dimensiuni: 297 x 152 x 118 mm.
4,5 12
72

Doză compartimentată LOCKnLOCK, din plastic, 3,4 l

Doză compartimentată LOCKnLOCK, din plastic, 3,4 l

12 review-uri
71,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 10 buc
La dumneavoastră: joi 22. 04. 2021  
Cumpărând obţineţi 28 Norocei

DescriereDozele Lock & Lock sunt niște vase sigure și funcționale, fabricate din plastic de calitate, care este durabil și rezistent la temperaturi ridicate. Această doză are compartimente practice care asigură separarea alimentelor. Aceste doze sunt 100% etanșe și asigură astfel prospețimea pe termen lung a alimentelor depozitate, fiind excelente în ceea ce privește păstrarea aromei. Cele 4 cleme mobile blochează capacul și sunt rezistente la uzură. Vasele au un fund exterior special conceput, astfel încât să poată sta în siguranță unul peste altul și să nu alunece. Dozele Lock & Lock pot fi utilizate în frigider, cuptor cu microunde sau pentru congelare. Au fost supuse unor teste de igienă stricte și respectă cele mai stricte reglementări și pot fi spălate în mașina de spălat vase.
 
Dimensiuni: 297 x 152 x 118 mm.

Cuptor cu microunde: Da
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
 101109
Distribuie
locklock

Review-uri

4,5 (12 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide