Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Doză din tablă Altom Charlotta, pătrată, mov Doză din tablă Altom Charlotta, pătrată, mov
Această doză de la marca Altom cu siguranță nu o veți ascunde în dulap, ba dimpotrivă - cu siguranță o veți expune cu drag! Doza din tablă are un aspect frumos cu design floral romantic, dar în același timp este și foarte utilă. O puteți folosi ca și o decorațiune frumoasă de primăvară. Doza protejează alimentele uscate față de umezeală și murdărie, și ajută la menținerea ordinii în bucătăre. Datorită stratului special la suprafață, doza este rezistentă la coroziune, culoarea va rămâne intensă pe o durată lungă.
4,5 13
24

Doză din tablă Altom Charlotta, pătrată, mov

Doză din tablă Altom Charlotta, pătrată, mov

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă doză de la marca Altom cu siguranță nu o veți ascunde în dulap, ba dimpotrivă - cu siguranță o veți expune cu drag! Doza din tablă are un aspect frumos cu design floral romantic, dar în același timp este și foarte utilă. O puteți folosi ca și o decorațiune frumoasă de primăvară.
 
Doza protejează alimentele uscate față de umezeală și murdărie, și ajută la menținerea ordinii în bucătăre. Datorită stratului special la suprafață, doza este rezistentă la coroziune, culoarea va rămâne intensă pe o durată lungă.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 7,5 cm
Culoare: mov
Înălţime: 9,5 cm
Lăţime: 7,5 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: tablă

Codul de catalog:

 125655
Distribuie
altom

Review-uri

4,5 (13 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide