Menu
Doză Kela Leticia Doză Kela Leticia
 Această doză cu capac, marca KELA , nu ar trebui să lipsească din nicio baie. Doza este un instrument ideal pentru păstrarea tampoanelor cosmetice sau a beţişoarelor de vată. Această doză transparentă de lux este fabricată din sticlă acrilică rezistentă şi capacul este prevăzut cu o garnitură din silicon. Doza este din colecţia Leticia.   Marca KELA a fost înfiinţată în anul 1903 în Germania, având peste un secol de istorie. A reuşit să capete un renume mondial nu numai pe piaţa locală, ci şi în întreaga lume. Produsele ei de uz casnic, cu precădere cele pentru baie şi bucătărie, sunt renumite prin conceptul inovator cu design atemporal şi de o calitate fără compromisuri.
4,5 2
27

Doză Kela Leticia

Doză Kela Leticia

2 review-uri
26,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 02. 2019  
Cumpărând obţineţi 5 Norocei

DescriereAceastă doză cu capac, marca KELA , nu ar trebui să lipsească din nicio baie. Doza este un instrument ideal pentru păstrarea tampoanelor cosmetice sau a beţişoarelor de vată. Această doză transparentă de lux este fabricată din sticlă acrilică rezistentă şi capacul este prevăzut cu o garnitură din silicon. Doza este din colecţia Leticia.
 
Marca KELA a fost înfiinţată în anul 1903 în Germania, având peste un secol de istorie. A reuşit să capete un renume mondial nu numai pe piaţa locală, ci şi în întreaga lume. Produsele ei de uz casnic, cu precădere cele pentru baie şi bucătărie, sunt renumite prin conceptul inovator cu design atemporal şi de o calitate fără compromisuri.

Culoare: pur
Diametru: 6,5 cm
Înălţime: 7,5 cm
Material: 100% acril
 678483
Distribuie
kela

Review-uri

4,5 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide