Dozator de săpun Kela Liam, negru, 200 ml Dozator de săpun Kela Liam, negru, 200 ml
 Dozatorul de săpun marca KELA este foarte original, fiind fabricat din sticlă de acril durificată cu pompiţă din plastic ABS cromat. Culoarea negru lucios îi dă un aer de lux desăvârşit. Acest dozator face parte din din colecţia originală Liam..   Marca KELA a fost înfiinţată în anul 1903 în Germania, având peste un secol de istorie. A reuşit să capete un renume mondial nu numai pe piaţa locală, ci şi în întreaga lume. Produsele ei de uz casnic, cu precădere cele pentru baie şi bucătărie, sunt renumite prin conceptul inovator cu design atemporal şi de o calitate fără compromisuri.
4,5 3
104

Dozator de săpun Kela Liam, negru, 200 ml

Dozator de săpun Kela Liam, negru, 200 ml

3 review-uri
103,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: vineri 03. 12. 2021  
Cumpărând obţineţi 20 Norocei

DescriereDozatorul de săpun marca KELA este foarte original, fiind fabricat din sticlă de acril durificată cu pompiţă din plastic ABS cromat. Culoarea negru lucios îi dă un aer de lux desăvârşit. Acest dozator face parte din din colecţia originală Liam..
 
Marca KELA a fost înfiinţată în anul 1903 în Germania, având peste un secol de istorie. A reuşit să capete un renume mondial nu numai pe piaţa locală, ci şi în întreaga lume. Produsele ei de uz casnic, cu precădere cele pentru baie şi bucătărie, sunt renumite prin conceptul inovator cu design atemporal şi de o calitate fără compromisuri.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 8,5 cm
Culoare: negru
Înălţime: 18 cm
Lăţime: 10 cm
Material: 100% acril
Volum: 200 ml

Codul de catalog:

 678462
Distribuie
kela

Review-uri

4,5 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide