Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Orion Dozator miere Orion Dozator miere
 Dozatorul de miere sau sirop va doza cu succes cantitatea de miere în ceai, pe pâine sau în aluat.. Puteți doza și ciocolată caldă sau diferite marinade. Ajunge doar să deschideți orificiul din fundul dozatorului. Cu un suport confortabil de sticlă. O manipulare simplă. Ajunge doar să deschideți capacul de pe fund, după folosire, dozatorul poate fi plasat în suportul din sticlă. Datorită acestui mecanism simplu, nu va mai trebui să curățați picăturile de miere de pe dozator. Dimensiuni: conținut 0,25 l, diam. 8 cm, în. 15 cm.
4,5 567
77

Orion Dozator miere

Orion Dozator miere Orion Dozator miere Orion Dozator miere Orion Dozator miere
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 13 clienţi

Orion Dozator miere

567 review-uri
76,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 10 buc
La dumneavoastră: miercuri 05. 10. 2022
Cumpărând obţineţi 23 Norocei

DescriereDozatorul de miere sau sirop va doza cu succes cantitatea de miere în ceai, pe pâine sau în aluat.. Puteți doza și ciocolată caldă sau diferite marinade. Ajunge doar să deschideți orificiul din fundul dozatorului. Cu un suport confortabil de sticlă.

O manipulare simplă. Ajunge doar să deschideți capacul de pe fund, după folosire, dozatorul poate fi plasat în suportul din sticlă. Datorită acestui mecanism simplu, nu va mai trebui să curățați picăturile de miere de pe dozator.

Dimensiuni: conținut 0,25 l, diam. 8 cm, în. 15 cm.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 8 cm
Înălţime: 15 cm
Material: plastic + sticlă
Volum: 250 ml

Codul de catalog:

 192020
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (567 review-uri)
97 % clienţii recomandă
15 recenzii

Întrebări

Acest produs are 6 Întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide