Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Draperie Albani Leon, gri, 135 x 245 cm Draperie Albani Leon, gri, 135 x 245 cm
 Draperiile sunt și ele o parte integrantă a unei case confortabile. Draperia Leon, de culoare gri, va deveni atât un element decorativ elegant al casei dvs. dar şi unul practic. Materialul de calitate asigură o durabilitate mare a acestei draperii. Cu marca Albani, locuința dvs. va dobândi un aer nou! Notă: banda de hârtie inclusă permite modificarea lungimii la draperie. Clientul poate tăia banda la dimensiunea dorită, o aplică pe marginea draperiei, și o fixează cu fierul de călcat. Această bandă va permite modificarea lungimii draperiei simplu și ușor, fără să folosiți ac și ață.
4,5 6
68

Draperie Albani Leon, gri, 135 x 245 cm

Draperie Albani Leon, gri, 135 x 245 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDraperiile sunt și ele o parte integrantă a unei case confortabile. Draperia Leon, de culoare gri, va deveni atât un element decorativ elegant al casei dvs. dar şi unul practic. Materialul de calitate asigură o durabilitate mare a acestei draperii. Cu marca Albani, locuința dvs. va dobândi un aer nou!

Notă: banda de hârtie inclusă permite modificarea lungimii la draperie. Clientul poate tăia banda la dimensiunea dorită, o aplică pe marginea draperiei, și o fixează cu fierul de călcat. Această bandă va permite modificarea lungimii draperiei simplu și ușor, fără să folosiți ac și ață.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Material: 100% poliester
Mărime: 135 x 245 cm
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 230855
Distribuie
albani

Review-uri

4,5 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide