Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Draperie Albani Timea, 135 x 245 cm Draperie Albani Timea, 135 x 245 cm
 Draperia Timea vă va împodobi camera de zi, dormitorul sau orice altă încăpere din casa dvs. Prin stilul elegant, va crea o atmosferă plăcută şi veselă în casa dvs. Draperia este prevăzută cu inele cu diametru de 4 cm. Materialul de calitate asigură o durabilitate mare acestei draperii. Cu marca Albani veți da un suflu nou ferestrelor dvs.!
5,0 3
24

Draperie Albani Timea, 135 x 245 cm

Reducere
Draperie Albani Timea, 135 x 245 cm

Draperie Albani Timea, 135 x 245 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDraperia Timea vă va împodobi camera de zi, dormitorul sau orice altă încăpere din casa dvs. Prin stilul elegant, va crea o atmosferă plăcută şi veselă în casa dvs. Draperia este prevăzută cu inele cu diametru de 4 cm. Materialul de calitate asigură o durabilitate mare acestei draperii. Cu marca Albani veți da un suflu nou ferestrelor dvs.!

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Material: 100% poliester
Mărime: 135 x 245 cm
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 230866
Distribuie
albani

Review-uri

5,0 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide