Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Etajeră de baie Kela Brass, 23 x 10,5 x 3,5 cm Etajeră de baie Kela Brass, 23 x 10,5 x 3,5 cm
 Vă place să aveți la îndemână gelurile de duș, bureții și lufele, dar nu prea aveți unde le pune pentru a le folosi eficient? Cumpărați-vă această etajeră practică, din colecția Brass, fabricată și metal cromat lucios. Etajera se fixează simplu și veți avea la îndemână toate cele necesare. Pachetul conține și șuruburile de montaj.   Marca KELA a fost înființată în anul 1903 în Germania, având peste un secol de istorie. A reușit să capete un renume mondial nu numai pe piața locală, ci și în întreaga lume. Produsele ei de uz casnic, cu precădere cele pentru baie şi bucătărie, sunt renumite prin conceptul inovator cu design atemporal şi de o calitate fără compromisuri. Diam.
0,0 0
297

Etajeră de baie Kela Brass, 23 x 10,5 x 3,5 cm

Etajeră de baie Kela Brass, 23 x 10,5 x 3,5 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereVă place să aveți la îndemână gelurile de duș, bureții și lufele, dar nu prea aveți unde le pune pentru a le folosi eficient? Cumpărați-vă această etajeră practică, din colecția Brass, fabricată și metal cromat lucios. Etajera se fixează simplu și veți avea la îndemână toate cele necesare. Pachetul conține și șuruburile de montaj.
 
Marca KELA a fost înființată în anul 1903 în Germania, având peste un secol de istorie. A reușit să capete un renume mondial nu numai pe piața locală, ci și în întreaga lume. Produsele ei de uz casnic, cu precădere cele pentru baie şi bucătărie, sunt renumite prin conceptul inovator cu design atemporal şi de o calitate fără compromisuri. Diam.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 10,5 cm
Culoare: argintiu
Înălţime: 3,5 cm
Lăţime: 23 cm
Material: metal

Codul de catalog:

 690923
Distribuie
kela

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide