Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Farfurie desert Luminarc DIWALI 19 cm, 6 buc., gri Farfurie desert Luminarc DIWALI 19 cm, 6 buc., gri
 Farfuria de desert DIWALI este ideală pentru servirea mâncărurilor. Este fabricată din sticlă durificată de culoare gri, compatibilă cu cuptoarele cu microunde și mașinile de spălat vase. Farfuria este rezistentă la zgârieturi, frecări și șoc termic, nu este poroasă, împiedicând astfel depunerile de bacterii, menține temperatura mâncărurilor și este 100 % reciclabilă.
4,5 6
43

Farfurie desert Luminarc DIWALI 19 cm, 6 buc., gri

Farfurie desert Luminarc DIWALI 19 cm, 6 buc., gri

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereFarfuria de desert DIWALI este ideală pentru servirea mâncărurilor. Este fabricată din sticlă durificată de culoare gri, compatibilă cu cuptoarele cu microunde și mașinile de spălat vase. Farfuria este rezistentă la zgârieturi, frecări și șoc termic, nu este poroasă, împiedicând astfel depunerile de bacterii, menține temperatura mâncărurilor și este 100 % reciclabilă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Cuptor cu microunde: Da
Diametru: 19 cm
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 6 buc.

Codul de catalog:

 122185
Distribuie
luminarc

Review-uri

4,5 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide