Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Farfurie rotundă Toro, din gresie, 36 x 13,5 cm, albastru Farfurie rotundă Toro, din gresie,  36 x 13,5 cm, albastru
 Nu vă place vesela obișnuită și doriți să aveți ceva expresiv? În acest caz, vă va atrage atenția această farfurie modernă de la brandul cehesc Toro, care și-a extins colecția cu această farfurie pe care încap o mulțime de bunătăți. Farfuria are un caracter unic subliniat expresiv de renumita glazură albastră. Veți putea servi pe ea gustarea de dimineață sau o prăjitură și veți avea parte de o experiență culinară minunată. Iar dacă nu o folosiți, va fi și o decorațiune elegantă în locuință - puteți aranja pe ea lumânări, alături de o vază cu rămurele de eucalipt și o astfel de decorațiune originală va surprinde pe toată lumea.
4,5 2
49

Farfurie rotundă Toro, din gresie, 36 x 13,5 cm, albastru

Farfurie rotundă Toro, din gresie, 36 x 13,5 cm, albastru

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereNu vă place vesela obișnuită și doriți să aveți ceva expresiv? În acest caz, vă va atrage atenția această farfurie modernă de la brandul cehesc Toro, care și-a extins colecția cu această farfurie pe care încap o mulțime de bunătăți.
Farfuria are un caracter unic subliniat expresiv de renumita glazură albastră. Veți putea servi pe ea gustarea de dimineață sau o prăjitură și veți avea parte de o experiență culinară minunată.
Iar dacă nu o folosiți, va fi și o decorațiune elegantă în locuință - puteți aranja pe ea lumânări, alături de o vază cu rămurele de eucalipt și o astfel de decorațiune originală va surprinde pe toată lumea.

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Cuptor cu microunde: Da
Lăţime: 13,5 cm
Lungime: 36 cm
Maşina de spălat: Da
Material: piatră

Codul de catalog:

 126642
Distribuie
toro

Review-uri

4,5 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide