Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Faţă de masă Fluture pe punct, maro, 35 x 160 cm Faţă de masă Fluture pe punct, maro, 35 x 160 cm
 Faţa de masă Fluture pe punct va crea o atmosferă plăcută în locuinţa dvs. şi cu siguranţă veţi aprecia culorile frumoase, cu motivul cu puncte, care este foarte popular în prezent. Faţa de masă este un accesoriu indispensabil în orice locuinţă, fiind un accesoriu textil de uz casnic indispensabil, în prezent având mai mult un rol decorativ. Feţele de masă au o funcţie practică, protejându-vă masa împotriva murdării şi depunerii prafului neplăcut.
4,0 2
35

Faţă de masă Fluture pe punct, maro, 35 x 160 cm

Faţă de masă Fluture pe punct, maro, 35 x 160 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereFaţa de masă Fluture pe punct va crea o atmosferă plăcută în locuinţa dvs. şi cu siguranţă veţi aprecia culorile frumoase, cu motivul cu puncte, care este foarte popular în prezent. Faţa de masă este un accesoriu indispensabil în orice locuinţă, fiind un accesoriu textil de uz casnic indispensabil, în prezent având mai mult un rol decorativ. Feţele de masă au o funcţie practică, protejându-vă masa împotriva murdării şi depunerii prafului neplăcut.

Parametri şi specificaţii

Culoare: maro
Material: 100% poliester
Mărime: 35 x 160 cm
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 206919
Distribuie

Review-uri

4,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide