Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Față de pernă Domarex Yellow Space Love SEMI, 45 x 45 cm Față de pernă Domarex Yellow Space Love SEMI, 45 x 45 cm
 Chiar şi accesoriile mărunte, discrete, pot da stil şi un aer nou unei întregi încăperi. Fața de pernă SEMI, din colecția Yellow Space Love, este confecționată din 100% bumbac de calitate. Acest material asigură o stare perfectă a produsului și o durabilitate mare. Acest produs se remarcă printr-un design modern și original, conform tendințelor actuale, potrivindu-se perfect în interioare amenajate în stil minimalist. Fața de pernă este pe o parte cu model, cealaltă parte fiind simplă, albă.
4,5 32
26

Față de pernă Domarex Yellow Space Love SEMI, 45 x 45 cm

Față de pernă Domarex Yellow Space Love SEMI, 45 x 45 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereChiar şi accesoriile mărunte, discrete, pot da stil şi un aer nou unei întregi încăperi. Fața de pernă SEMI, din colecția Yellow Space Love, este confecționată din 100% bumbac de calitate. Acest material asigură o stare perfectă a produsului și o durabilitate mare. Acest produs se remarcă printr-un design modern și original, conform tendințelor actuale, potrivindu-se perfect în interioare amenajate în stil minimalist. Fața de pernă este pe o parte cu model, cealaltă parte fiind simplă, albă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: galben
Dimensiuni pernă: 45 x 45 cm
Material: 100% bumbac

Codul de catalog:

 225553
Distribuie

Review-uri

4,5 (32 review-uri)
96 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide