Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Footmuff cu manșon, steluțe gri, 100 cm Footmuff cu manșon, steluțe gri, 100 cm
 Setul cu săculeț de picioare (footmuff) Baby Matex VENUS + manșon, este un accesoriu de iarnă indispensabil pentru plimbări în sezonul rece. Săculețul și manșonul sunt fabricate din material impermeabil de înaltă calitate. Partea interioară este izolată termic cu un micro-pluș călduros și plăcut, care asigură protecția termică a oricărui copil. Gluga este tivită cu blană artificială.
0,0 0
388

Footmuff cu manșon, steluțe gri, 100 cm

Footmuff cu manșon, steluțe gri, 100 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereSetul cu săculeț de picioare (footmuff) Baby Matex VENUS + manșon, este un accesoriu de iarnă indispensabil pentru plimbări în sezonul rece. Săculețul și manșonul sunt fabricate din material impermeabil de înaltă calitate. Partea interioară este izolată termic cu un micro-pluș călduros și plăcut, care asigură protecția termică a oricărui copil. Gluga este tivită cu blană artificială.

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Dimensiuni: 100 cm
Material: 100% poliester
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 230738
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide