Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Formă cu presă Tescoma DELÍCIA, inimioare,, 3 buc. Formă cu presă Tescoma DELÍCIA, inimioare,, 3 buc.
 Formele cu presă DELÍCIA vă ajută să preparați biscuiți originali decorați, prăjituri Linzer sau turtă dulce cu modele de sf. Valentin. Dulciurile cu inimioare pe ele sunt potrivite nu doar de sf. Valentin, ci și cu ocazia zilelor de naștere, de 8 Martie etc.   Formele cu presă Tescoma DELÍCIA au două funcții: 1. formă cu presă -decupați cu forma și imprimați modelul. Dulciurile cu modele imprimate sunt atractive și nu mai trebuie decorate, putând fi servite direct ca turtă dulce sau biscuiți. De asemenea, pot fi lipite cu marmeladă și servite ca prăjituri Linzer originale. 2. ștampilă -scoateți modelul și folosiți forma ca o ștampilă pentru decorarea glazurilor din marțipan de torturi, prăjituri etc.   Asamblare şi întreținere simplă. Rețeta pentru biscuiți cu unt este inclusă în pachet. Garanție 3 ani.  
4,5 31
42

Formă cu presă Tescoma DELÍCIA, inimioare,, 3 buc.

Formă cu presă Tescoma DELÍCIA, inimioare,, 3 buc.

31 review-uri
41,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 41,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: joi 30. 03. 2023
Cumpărând obţineţi 10 Norocei

DescriereFormele cu presă DELÍCIA vă ajută să preparați biscuiți originali decorați, prăjituri Linzer sau turtă dulce cu modele de sf. Valentin. Dulciurile cu inimioare pe ele sunt potrivite nu doar de sf. Valentin, ci și cu ocazia zilelor de naștere, de 8 Martie etc.
 
Formele cu presă Tescoma DELÍCIA au două funcții:
1. formă cu presă -decupați cu forma și imprimați modelul. Dulciurile cu modele imprimate sunt atractive și nu mai trebuie decorate, putând fi servite direct ca turtă dulce sau biscuiți. De asemenea, pot fi lipite cu marmeladă și servite ca prăjituri Linzer originale.
2. ștampilă -scoateți modelul și folosiți forma ca o ștampilă pentru decorarea glazurilor din marțipan de torturi, prăjituri etc.
 
Asamblare şi întreținere simplă. Rețeta pentru biscuiți cu unt este inclusă în pachet. Garanție 3 ani.
 

Parametri şi specificaţii

Înălţime: 6 cm
Lăţime: 5,5 cm
Lungime: 5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
Număr de piese într-un set: 3 buc.

Codul de catalog:

 115265
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (31 review-uri)
96 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide