Bol Tescoma Delícia pentru aluat dospit cu încălzitor Bol Tescoma Delícia pentru aluat dospit cu încălzitor
 Aluatul dospit necesită timp îndelungat, ca să devină pufos și moale. Pentru aceasta până acum era nevoie de mult timp. Da, corect, până acum! Pentru că în bucătăria dumneavoastră va intra acest bol practic, cu capacul etanș, pentru o preparare mai rapidă a aluatului, o dospire mai rapidă datorită încălzitorului practic. Încălzitorul permite un timp de dospire mai scurt. Puteți savura produsele preparate cu mult mai devreme. Care este avantajul acestui vas pentru dospire aluat? Cu ajutorul bolului DELÍCIA veți pregăti aluat care va dospi în timp de două ori mai rapid. Va deveni o jucărie. Puneți ingredientele în bol, amestecați cu tel, acoperiți-le cu capacul etanș și scuturați bolul timp de un minut. Dupăcare lăsați aluatul la dospit, pnâ se va ridica capacul la mijloc. Prin aceasta Vă anunță că aluatul este perfect dospit. O dospire și mai rapidă puteți obține, dacă sub bol puneți încălzitorul umplut cu gel, pe care înainte îl încălziți în cuptorul cu microunde. Acesta bineînțeles face parte din ambalaj! Întreținere: Bolul și suportul pot fi spălate în mașina de spălat vase, la capacul și încălzitorul cu gel nu se recomandă spălarea în mașina de spălat vase.
4,5 52
106

Bol Tescoma Delícia pentru aluat dospit cu încălzitor

Bol Tescoma Delícia pentru aluat dospit cu încălzitor

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAluatul dospit necesită timp îndelungat, ca să devină pufos și moale. Pentru aceasta până acum era nevoie de mult timp. Da, corect, până acum! Pentru că în bucătăria dumneavoastră va intra acest bol practic, cu capacul etanș, pentru o preparare mai rapidă a aluatului, o dospire mai rapidă datorită încălzitorului practic. Încălzitorul permite un timp de dospire mai scurt. Puteți savura produsele preparate cu mult mai devreme.

Care este avantajul acestui vas pentru dospire aluat?

Cu ajutorul bolului DELÍCIA veți pregăti aluat care va dospi în timp de două ori mai rapid. Va deveni o jucărie. Puneți ingredientele în bol, amestecați cu tel, acoperiți-le cu capacul etanș și scuturați bolul timp de un minut. Dupăcare lăsați aluatul la dospit, pnâ se va ridica capacul la mijloc. Prin aceasta Vă anunță că aluatul este perfect dospit.


O dospire și mai rapidă puteți obține, dacă sub bol puneți încălzitorul umplut cu gel, pe care înainte îl încălziți în cuptorul cu microunde. Acesta bineînțeles face parte din ambalaj!

Întreținere: Bolul și suportul pot fi spălate în mașina de spălat vase, la capacul și încălzitorul cu gel nu se recomandă spălarea în mașina de spălat vase.

Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 26 cm
Înălţime: 14,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
Volum: 4 l
 106249
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (52 review-uri)
100 % clienţii recomandă
3 recenzie

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide