Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Bol Tescoma Delícia pentru aluat dospit cu încălzitor Bol Tescoma Delícia pentru aluat dospit cu încălzitor
  Aluatul dospit necesită timp îndelungat, ca să devină pufos și moale. Pentru aceasta până acum era nevoie de mult timp. Da, corect, până acum! Pentru că în bucătăria dumneavoastră va intra acest bol practic, cu capacul etanș, pentru o preparare mai rapidă a aluatului, o dospire mai rapidă datorită încălzitorului practic. Încălzitorul permite un timp de dospire mai scurt. Puteți savura produsele preparate cu mult mai devreme. Care este avantajul acestui vas pentru dospire aluat? Cu ajutorul bolului DELÍCIA veți pregăti aluat care va dospi în timp de două ori mai rapid. Va deveni o jucărie. Puneți ingredientele în bol, amestecați cu tel, acoperiți-le cu capacul etanș și scuturați bolul timp de un minut. Dupăcare lăsați aluatul la dospit, pnâ se va ridica capacul la mijloc. Prin aceasta Vă anunță că aluatul este perfect dospit. O dospire și mai rapidă puteți obține, dacă sub bol puneți încălzitorul umplut cu gel, pe care înainte îl încălziți în cuptorul cu microunde. Acesta bineînțeles face parte din ambalaj! Întreținere: Bolul și suportul pot fi spălate în mașina de spălat vase, la capacul și încălzitorul cu gel nu se recomandă spălarea în mașina de spălat vase.
4,5 104
160

Bol Tescoma Delícia pentru aluat dospit cu încălzitor

Bol Tescoma Delícia pentru aluat dospit cu încălzitor

104 review-uri
159,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 159,99 lei
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: luni 22. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 34 Norocei

Descriere

Aluatul dospit necesită timp îndelungat, ca să devină pufos și moale. Pentru aceasta până acum era nevoie de mult timp. Da, corect, până acum! Pentru că în bucătăria dumneavoastră va intra acest bol practic, cu capacul etanș, pentru o preparare mai rapidă a aluatului, o dospire mai rapidă datorită încălzitorului practic. Încălzitorul permite un timp de dospire mai scurt. Puteți savura produsele preparate cu mult mai devreme.

Care este avantajul acestui vas pentru dospire aluat?

Cu ajutorul bolului DELÍCIA veți pregăti aluat care va dospi în timp de două ori mai rapid. Va deveni o jucărie. Puneți ingredientele în bol, amestecați cu tel, acoperiți-le cu capacul etanș și scuturați bolul timp de un minut. Dupăcare lăsați aluatul la dospit, pnâ se va ridica capacul la mijloc. Prin aceasta Vă anunță că aluatul este perfect dospit.


O dospire și mai rapidă puteți obține, dacă sub bol puneți încălzitorul umplut cu gel, pe care înainte îl încălziți în cuptorul cu microunde. Acesta bineînțeles face parte din ambalaj!

Întreținere: Bolul și suportul pot fi spălate în mașina de spălat vase, la capacul și încălzitorul cu gel nu se recomandă spălarea în mașina de spălat vase.

Parametri şi specificaţii

Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 26 cm
Înălţime: 14,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
Volum: 4 l

Codul de catalog:

 106249
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (104 review-uri)
99 % clienţii recomandă
10 recenzii

Întrebări

Acest produs are 6 Întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide