Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Castron de bucătărie Orion Jug, cu capac, 2,5 l Castron de bucătărie Orion Jug, cu capac, 2,5 l
 Castronul de bătut GREY, cu capac și muștiuc, va fi foarte util la prepararea aluaturilor de pișcoturi, cremelor, pastelor, friștii, albușurilor bătute. Cu el, veți lucra mult mai confortabil decât cu un vas normal din plastic mai ales pentru că are un capac din două părți. Deschideți partea din mijloc în tip ce bateți pentru a face loc telului de bătut, iar marginile capacului rămân fixe, protejând bucătărie de alimentele împroșcate. Închizând la loc partea din mijloc a capacului, preveniți uscarea ingredientelor bătute. Castronul are un volum de 2,5 l, este prevăzut cu un muștiuc și un mâner, utilizându-se foarte confortabil. Este fabricat din plastic PP și fără BPA, rezistent la temperaturi de la -25°C până la +95°C. Este compatibil cu mașina de spălat vase, fără capac poate fi folosit și în cuptorul cu microunde.
4,5 5
28

Castron de bucătărie Orion Jug, cu capac, 2,5 l

Castron de bucătărie Orion Jug, cu capac, 2,5 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCastronul de bătut GREY, cu capac și muștiuc, va fi foarte util la prepararea aluaturilor de pișcoturi, cremelor, pastelor, friștii, albușurilor bătute. Cu el, veți lucra mult mai confortabil decât cu un vas normal din plastic mai ales pentru că are un capac din două părți. Deschideți partea din mijloc în tip ce bateți pentru a face loc telului de bătut, iar marginile capacului rămân fixe, protejând bucătărie de alimentele împroșcate. Închizând la loc partea din mijloc a capacului, preveniți uscarea ingredientelor bătute.
Castronul are un volum de 2,5 l, este prevăzut cu un muștiuc și un mâner, utilizându-se foarte confortabil. Este fabricat din plastic PP și fără BPA, rezistent la temperaturi de la -25°C până la +95°C. Este compatibil cu mașina de spălat vase, fără capac poate fi folosit și în cuptorul cu microunde.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Cuptor cu microunde: Da
Diametru: 19 cm
Înălţime: 16 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
Volum: 2,5 l

Codul de catalog:

 126232
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide