Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Formă fursecuri Orion MIX, din silicon, maro Formă fursecuri Orion MIX, din silicon, maro
 Această formă din silicon vă va permite să coaceți dintr-o dată 32 de fursecuri gustoase cu 4 forme diferite. Material: silicon. Dimensiuni: 31 x 21 x 1 cm. Formele din silicon sunt ușoare nu se lipesc, aluatul nu se arde în ele. Rezistă la temperaturi mari (de la -40 °C la +230 °C), nu absorb gustul sau mirosul alimentelor folosite. Forma se poate utiliza în cuptor, congelator, cuptor cu microunde și în mașina de spălat vase.
4,5 117
40

Formă fursecuri Orion MIX, din silicon, maro

Reducere
Formă fursecuri Orion MIX, din silicon, maro Formă fursecuri Orion MIX, din silicon, maro Formă fursecuri Orion MIX, din silicon, maro

Formă fursecuri Orion MIX, din silicon, maro

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă formă din silicon vă va permite să coaceți dintr-o dată 32 de fursecuri gustoase cu 4 forme diferite. Material: silicon. Dimensiuni: 31 x 21 x 1 cm. Formele din silicon sunt ușoare nu se lipesc, aluatul nu se arde în ele. Rezistă la temperaturi mari (de la -40 °C la +230 °C), nu absorb gustul sau mirosul alimentelor folosite. Forma se poate utiliza în cuptor, congelator, cuptor cu microunde și în mașina de spălat vase.

Parametri şi specificaţii

Culoare: maro
Cuptor cu microunde: Da
Înălţime: 1 cm
Lăţime: 21 cm
Lungime: 31 cm
Maşina de spălat: Da
Material: silicon

Codul de catalog:

 113640
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (117 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide