Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Instalație pom de Crăciun Cluster, colorată, 560 LED-uri Instalație pom de Crăciun Cluster, colorată, 560 LED-uri
 Această instalație luminoasă cu beculețe LED poate fi folosită în casă și afară. Este ideală pentru împodobirea unui pom de Crăciun cu înălțime de cca. 180 cm. Beculețele sunt dispuse pe cablul din 2 în 2 cm, fiind orientate în direcții diferite.   Această instalație va lumina minunat pomul de Crăciun. Instalația dispune de 8 programe de luminat. Lungimea cablului de alimentare este de 300 cm.
4,5 13
83

Instalație pom de Crăciun Cluster, colorată, 560 LED-uri

Instalație pom de Crăciun Cluster, colorată, 560 LED-uri

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă instalație luminoasă cu beculețe LED poate fi folosită în casă și afară. Este ideală pentru împodobirea unui pom de Crăciun cu înălțime de cca. 180 cm. Beculețele sunt dispuse pe cablul din 2 în 2 cm, fiind orientate în direcții diferite.
 
Această instalație va lumina minunat pomul de Crăciun. Instalația dispune de 8 programe de luminat. Lungimea cablului de alimentare este de 300 cm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Lungime: 1100 cm

Codul de catalog:

 686030
Distribuie

Review-uri

4,5 (13 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide