Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Joc de bătut Bino - țestoasă Joc de bătut Bino - țestoasă
  O jucărie de bătut colorată, sub formă de broască țestoasă cu 4 mingi. Jucăria este fabricată din lemn masiv de calitate și are o structură solidă, care poate rezista la ani de bătăi fără să se deformeze. Fiecare minge are în partea de sus a broaștei țestoase un orificiu corespunzător culorii lui. Aceasta este o caracteristică excelentă care îl ajută pe copil să recunoască și să potrivească culorile.   Acest joc cu ciocanul, special conceput pentru mâini mici, este ideal pentru antrenarea timpurie a copiilor. Jucăria poate ajuta la dezvoltarea coordonării mână-ochi. O alegere bună ca un cadou pentru băieți și fete.
5,0 4
60

Joc de bătut Bino - țestoasă

reducere -23%
Joc de bătut Bino - țestoasă Joc de bătut Bino - țestoasă Joc de bătut Bino - țestoasă

Joc de bătut Bino - țestoasă

4 review-uri
Iniţial: 77,99 lei | Reducere: 18,00 lei 59,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 59,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: miercuri 17. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 14 Norocei

Descriere

O jucărie de bătut colorată, sub formă de broască țestoasă cu 4 mingi. Jucăria este fabricată din lemn masiv de calitate și are o structură solidă, care poate rezista la ani de bătăi fără să se deformeze. Fiecare minge are în partea de sus a broaștei țestoase un orificiu corespunzător culorii lui. Aceasta este o caracteristică excelentă care îl ajută pe copil să recunoască și să potrivească culorile.
 
Acest joc cu ciocanul, special conceput pentru mâini mici, este ideal pentru antrenarea timpurie a copiilor. Jucăria poate ajuta la dezvoltarea coordonării mână-ochi. O alegere bună ca un cadou pentru băieți și fete.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 10 cm
Culoare: multicoloră
Greutate: 0,65 kg
Înălţime: 20,5 cm
Lăţime: 18 cm
Material: lemn
Vârsta recomandată de la: 3 ani

Codul de catalog:

 698102
Distribuie
bino

Review-uri

5,0 (4 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide