Karlsson 5628 Ceas design, 20 cm Karlsson 5628 Ceas design, 20 cm
 Ceasul Karlsson, cu un design foarte creativ reprezentând 3 cărţi va deveni accesoriul potrivit pentru interiorul oricărei locuinţe. Mecanismul ceasului este cu Quartz şi funcţionează pe baterii. Designul ceasului este conceput din carton lăcuit. Brandul olandez Karlsson este un producător important de ceasuri de interfior. Este un brand cunoscut şi recunoscut pe plan internaţional, vândut în lumea întreagă. Se evidenţiază nu doar prin calitatea sa caracteristică, dar şi datorită designului său inovator şi a formelor estetice uimitoare.
4,5 9
193

Karlsson 5628 Ceas design, 20 cm

Karlsson 5628 Ceas design, 20 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCeasul Karlsson, cu un design foarte creativ reprezentând 3 cărţi va deveni accesoriul potrivit pentru interiorul oricărei locuinţe. Mecanismul ceasului este cu Quartz şi funcţionează pe baterii. Designul ceasului este conceput din carton lăcuit.

Brandul olandez Karlsson este un producător important de ceasuri de interfior. Este un brand cunoscut şi recunoscut pe plan internaţional, vândut în lumea întreagă. Se evidenţiază nu doar prin calitatea sa caracteristică, dar şi datorită designului său inovator şi a formelor estetice uimitoare.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 15 cm
Culoare: bej
Înălţime: 20 cm
Lăţime: 20 cm

Codul de catalog:

 677479
Distribuie
karlsson

Review-uri

4,5 (9 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide