Kela Coș de gunoi cosmetic Monaco, 3 l, gri Kela Coș de gunoi cosmetic Monaco, 3 l, gri
 Un accesoriu esențial pentru fiecare baie și toaletă este un coș cosmetic într-un design elegant, cu un sistem silențios de închidere automată. Nu va mai trebui să mergeți cu fiecare dischetă de bumbac sau rolă de la hârtia igienică la coșul din bucătărie. Datorită deschiderii cu pedală, se asigură o igienă suficientă și o întreținere ușoară.   Brandul KELA a fost fondat în 1903 în Germania și are mai mult de un secol de istorie. Până în prezent, a câștigat o poziție foarte puternică nu numai pe piața internă, dar și în lume. Produsele sale de uz casnic, în special pentru baie și bucătărie, sunt cunoscute pentru conceptul lor inovator, cu un design atemporal și o calitate fără compromisuri.
5,0 3
71

Kela Coș de gunoi cosmetic Monaco, 3 l, gri

Kela Coș de gunoi cosmetic Monaco, 3 l, gri

3 review-uri
70,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: joi 20. 05. 2021  
Cumpărând obţineţi 12 Norocei

DescriereUn accesoriu esențial pentru fiecare baie și toaletă este un coș cosmetic într-un design elegant, cu un sistem silențios de închidere automată. Nu va mai trebui să mergeți cu fiecare dischetă de bumbac sau rolă de la hârtia igienică la coșul din bucătărie. Datorită deschiderii cu pedală, se asigură o igienă suficientă și o întreținere ușoară.
 
Brandul KELA a fost fondat în 1903 în Germania și are mai mult de un secol de istorie. Până în prezent, a câștigat o poziție foarte puternică nu numai pe piața internă, dar și în lume. Produsele sale de uz casnic, în special pentru baie și bucătărie, sunt cunoscute pentru conceptul lor inovator, cu un design atemporal și o calitate fără compromisuri.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Diametru: 17 cm
Înălţime: 26 cm
Material: metal
Volum: 3 l

Codul de catalog:

 690980
Distribuie
kela

Review-uri

5,0 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide